Badacsonyban apartmanok kiadók

In Badacsony Apartments zu vermieten

In Badacsony apartments for rent

október 23

 

Mielőtt a nyaralását lefoglalja, kérjük olvassa el a következő tájékoztatót!

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS

 A nyaraló elfoglalása az érkezés napján 15 óra után történhet, míg a nyaralás utolsó napján kérjük, hogy 10 óráig a házat adják át. Amennyiben váratlan nehézségek miatt az adott időben nem érkeznek meg, szíveskedjenek a visszaigazoláson megadott telefonszámon SMS-ben az érkezés várható időpontjáról értesíteni.

 Foglalható időszakok: 2018. május 18 - szeptember 22.

 A főszezon 2018.06.30 - 2018.08.25-ig tart.

 Minimum bérleti időtartam: főszezonban 5 éjszaka,  elő- és utószezonban  4 éjszaka. Ennél rövidebb igény esetén  +1 nap bérleti díjat számítunk fel.  Az érkezés napja: szombat.

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 A bérleti díj tartalmazza a szállásdíjat, áram, víz költségét, az ágynemű használatot és a takarítást.

 Az idegenforgalmi adó (18 éves kor felett) 450,- Ft/fő/nap, mely a  a szállásdíjon felül fizetendő.

 A bérleményben a Visszaigazolásban szereplő létszámnál többen nem tartózkodhatnak.

 Az apartmanokban dohányozni TILOS.

 Pótágy: 2.000,-Ft/nap,  3 éves korig ingyenes. /

 A  szálláshelyen rendelkezésre áll: ágynemű, törölköző (1 db/fő/hét), kábel tv, felszerelt konyha, kerti  grill,, kerti bútor.

 Háziállat nem hozható.

 Gyerek utazóágyat, etetőszéket /1db/ előzetes igénylés alapján térítésmentesen biztosítunk,

 Hogyan foglalhatom le a nyaralót?

Honlapunkon keresztül nem csak információt kaphat a nyaralóról, hanem  időpontot is foglalhat .

A foglalás feldolgozása után Emailt küldünk a nyaralás pontos adataival, és a banki átutaláshoz szükséges információkkal.

Hogyan történik a fizetés?

A foglalási előleg mértéke 20.000.-Ft. Fizetése banki átutalással lehetséges. A további fennmaradó bérleti díj és az üdülőhelyi díj fizetése pedig banki átutalással vagy a szállás elfoglalásakor készpénzzel történő fizetéssel lehetséges. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

 

Fizetési határidők:

A foglalási előleget a visszaigazoló E-mail idejétől számított 8 napon belül kérjük átutalni. Ha a visszaigazolástól számított 15. napig nem érkezik meg a foglalási előleg akkor a foglalást töröljük.

Az előleg beérkezéséről visszaigazoló E-mailt küldünk.

A bérleti díj fennmaradó összegét és az üdülőhelyi díjat a nyaralás megkezdése előtt legalább 10 nappal korábban kérjük átutalni, vagy a szállás elfoglalásakor készpénzben megfizetni.

Hogyan fizetem a kauciót?

A kauciót kulcsátadáskor kell készpénzben a tulajdonos kezébe kifizetni elismervény ellenében. A kaució összege 80,- Euro vagy 20.000.- Forint.

Hogyan kapom vissza a kauciót?

A kauciót kulcsátadáskor a tulajdonos fizeti vissza az átvételi elismervény fejében, amennyiben mindent rendben talál. Az esetlegesen okozott károk és hiányosságok a kaució összegéből kerülnek levonásra.