Badacsonyban központi helyen apartmanok bérelhetők.
Zentral gelegene Ferienwohnungen in Badacsony zu mieten.
Centrally located apartments in Badacsony available for rent.
december 09, 2023

Bérleti feltételek 2024

Mielőtt a nyaralását lefoglalja, kérjük olvassa el a következő tájékoztatót!

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS

 A bérlemény elfoglalása az érkezés napján 15 óra és 18 óra között történhet, míg a nyaralás utolsó napján kérjük 10 óráig a bérleményt elhagyni. Amennyiben váratlan nehézségek miatt az adott időben nem érkeznek meg, szíveskedjenek a visszaigazoláson megadott telefonszámon SMS-ben az érkezés várható időpontjáról értesíteni.

 Foglalható időszakok: 2024. május 01 - szeptember 22.

 A főszezon 2024.07.06 - 2024.08.25-ig tart.

 Minimum bérleti időtartam:    elő- és utószezon 4 éjszaka, főszezon 5 éjszaka.  Érkezési nap kizárólag szombat.

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 A bérleti díj tartalmazza a szállásdíjat, áram, víz költségét, az ágynemű használatot, a klíma használatot és a takarítást.

 Az idegenforgalmi adó (18 éves kor felett) 500,- Ft/fő/nap, mely a  a szállásdíjon felül fizetendő.

 A bérleményben a Visszaigazolásban szereplő létszámnál többen nem tartózkodhatnak.

 Az apartmanban dohányozni TILOS. Háziállat nem hozható.

 Pótágy: 3.500,-Ft/nap,  3 éves korig ingyenes. /

 A  szálláshelyen rendelkezésre áll: ágynemű, törölköző (1 db/fő/hét), kábel tv, wifi, klíma, felszerelt konyha, kerti  grill, kerti bútor.

 

 Gyerek  etetőszéket /1db/ előzetes igénylés alapján térítésmentesen biztosítunk,

 Hogyan foglalhatom le a nyaralót?

Honlapunkon keresztül nem csak információt kaphat a nyaralóról, hanem  időpontot is foglalhat .

A foglalás feldolgozása után Emailt küldünk a nyaralás pontos adataival, és a banki átutaláshoz szükséges információkkal.

Hogyan történik a fizetés?

A foglaló mértéke 20.000.-Ft. Fizetése banki átutalással lehetséges. A további fennmaradó bérleti díj és az üdülőhelyi díj fizetése pedig banki átutalással vagy a szállás elfoglalásakor készpénzzel történő fizetéssel lehetséges. Bankkártyás, SZÉP kártyás  fizetésre nincs lehetőség.

Ha a vendégfogadás rendeleti vagy jogszabályi okok miatt nem lehetséges, akkor a foglaló átminősül fizetési előleggé, és visszafizetésre kerül.

 Fizetési határidők:

A foglalót a visszaigazoló E-mail idejétől számított 8 napon belül kérjük átutalni. Ha a visszaigazolástól számított 15. napig nem érkezik meg a foglaló, akkor a foglalást töröljük.

Az foglaló beérkezéséről visszaigazoló E-mailt küldünk.

A bérleti díj fennmaradó összegét és az üdülőhelyi díjat a nyaralás megkezdése előtt legalább 10 nappal korábban kérjük átutalni, vagy a szállás elfoglalásakor készpénzben megfizetni.

Hogyan fizetem a kauciót?

A kauciót kulcsátadáskor kell készpénzben a tulajdonos kezébe kifizetni elismervény ellenében. A kaució összege 100,- Euro vagy 30.000.- Forint.

Hogyan kapom vissza a kauciót?

A kauciót kulcsátadáskor a tulajdonos fizeti vissza az átvételi elismervény fejében, amennyiben mindent rendben talál. Az esetlegesen okozott károk és hiányosságok a kaució összegéből kerülnek levonásra.

 

VENDÉG TÁJÉKOZTATÓ A SZEMÉLYES ADATOK KÖTELEZŐ RÖGZÍTÉSÉRŐL

 

Kedves Vendégünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében, 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

 

A rögzítendő adatok:

 • családi és utónév;

 • születési családi és utónév;

 • születés helye;

 • születés ideje;

 • vendég neme;

 • állampolgárság;

 • anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza);

 • személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai;

 • harmadik országbeli állampolgár esetében** a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

 

Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.

Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!

 

Szíves együttműködését ezúton is köszönjük!

––––––––––––––––––––––––––––––

*HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK:

 • a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény;

 • a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm. rendelet;

 • a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet.

 

**harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény szerinti személyek